fbpx

Rosens Uge d. 22. – 28. juni

Bier ser roser med åbne blomster som et fyldt forrådskammer

Danske Havecentre holder Rosens Uge d. 22. – 29. juni 2020

Der er ikke mange planter, der med deres forskellighed i form, blade, højde og blomstring kan gøre én glad, som roser kan. De romantisk udformede storblomstrede roser med perfekte kronblade, der smukt svøbt danner en blomst med næsten helt grafisk udseende står i kontrast til de roser, som har et mere vildt udseende med åbne blomster. Derimellem er der meget at vælge imellem. Buketroser, bunddækkende roser, slyng- og klatreroser, krukkevenlige roser, buskroser og historiske roser. Alle typer er med til at sætte prikken over i’et i din have.
De danske havecentre har ekstra meget fokus på roser, når Rosens Uge løber af stablen den sidste uge i juni.

Læs mere her

Der er ekstra fokus på roserne netop nu, og du finder dit nærmeste havecenter her