Kryddersalt – ramsløg
![](https://mcusercontent.com/5ac007193894b3075acea16c2/images/8c41606b-efeb-4f76-ab73-5179f440d26e.jpg)
OPSKRIFT
Tag lige dele af ramsløg og groft køkkensalt. Skyl ramsløgbladene og tør dem i et klæde. Kom skiftevis salt og blade i en blender. Når alle blade er findelte får du denne meget grønne masse.
![](https://mcusercontent.com/5ac007193894b3075acea16c2/images/f3f1193b-0d04-4919-8c1e-7fe7cea668f9.jpg)
Den skal fordeles på en bageplade i et tyndt lag og i en ovn på ca. 100 grader varmluft. Efter ca. 30 min. kan du begynde at røre lidt rundt i massen, og når det er tørret helt ind, er det en god idé at kvase saltklumperne med en kagerulle – evt. med bagepapir omkring saltet.
Nu kan du opbevare kryddersaltet i en lufttæt beholder og der er nærmest ingen udløbsdato
Laver du en større portion vil tørretiden være længere.