fbpx

Haveglæder er med på CPH Garden

Glæder du dig også til sol og sommer?

 

Haveselskabet holder havefest

 

For tre år siden blev billedet herover taget. CPH Garden havde sol og sommerlige dage i juni 2019, og havde egentlig planer om at den næste udgave af CPH Garden skulle have været afholdt i 2021. Den valgte Haveselskabet at udskyde til i år, og vi er rigtig glade for, at vi har fået lov at “lege” med.

Brancheorganisationen Danske Havecentre, som også står bag Haveglæder og dermed også dette nyhedsbrev, er partner ved årets havefest. Det betyder, at vi har indledt et samarbejde med Haveselskabet omkring en af de i alt otte showhaver, som du kan glæde dig til at se.

Bag alle showhaver står der dygtige havedesignere, anlægsgartnere og entreprenører. Haveglæders showhave er tegnet af havedesigner Helle Troelsen, som du måske kender fra Troensehaven? Helle har tegnet og planlagt en rigtig flot showhave, som vi glæder os rigtig meget til at vise alle, som har mulighed for at komme med til CPH Garden.

Selve tegningen over haven er endnu ikke officiel, men vi fik i går hendes færdige tegninger, og du kan glæder dig:-)


Helle Troelsen viser her sine færdige tegninger over showhaven ‘Haveglæder’ – dog har jeg sløret dem indtil de officielt må frigives

Haven viser vi også i magasinet ‘Haveglæder – Sommer’, som du kan få i dit lokale havecenter til juni. Her vil der også være en liste over de planter, som haven er plantet til med.

CPH Garden har sin helt egen hjemmeside, hvor der løbende vil blive bygget flere informationer og indlæg på.

Tjek den ud her