fbpx

Side 1

Vær med til at finde vinderne i nyt TV 2-program på Egeskov Slot


TV 2 er i gang med et helt nyt haveprogram på Egeskov Slot på Sydfyn. Som en af de første kan du komme med i haverne og kigge – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Udsendelserne vil først blive vist i 2018.

Siden midt i maj måned har fire par nemlig været i fuld sving ved Egeskov Slot med at forvandle et stykke helt bar jord til fire frodige haver. Hvert par har fra start haft deres egen helt specielle plan for, hvordan deres have skulle se ud, og det er der nu kommet fire meget forskellige og meget flotte haver ud af.

Den 9. september står haverne endelig færdig og derfor slår vi havelågerne op til bedømmelse. Men vi har brug for din hjælp. Du kan være med til at bestemme, hvilket par der skal vinde og belønnes med en præmie på 200.000 kr.

Du får mulighed for at se alle fire haver og hilse på de fire par, der med egne ord vil uddybe deres vision for haven. Efter rundvisning i alle haverne skal du afgive din stemme. Alle stemmer tælles sammen og lægges sammen med programmets Have-eksperter og derved kan vi kåre en vinder.

Egeskov Slot giver fri adgang til dig og en ledsager, så du kan benytte lejligheden til også at gå på opdagelse i slotshaverne og museerne.

For at deltage skal du klikke på følgende link og udfylde et par få kontaktoplysninger.

Tilmeld dig her: http://have.wufoo.com/forms/zika2ua095qla2/

Din tilmelding er bindende – da vi er afhængig af din deltagelse for at finde en vinder.

Praktiske oplysninger:
Dato: Lørdag den 9. september 2017

Mødetid kl. 12.00
Mødested: Den offtenlige parkeringsplads ved Egeskov – der vil være tydelige skilte
Optagetid: 12.30-14.00
Vi filmer, når du går rundt og beundrer haverne og vi udvælger nogle til et kort interview om, hvilken have I kan lide, og hvad der har imponeret.
Alder: Du skal være fyldt 18 år for at stemme.

Hvis du bliver forhindret eller har opklarende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på haveprogram@nordiskfilmtv.com

Vi glæder os til at se dig!

p.s. Danske Havecentre og Danske Planteskoler belønner din indsats med en dejlig grøn goodiebag fyldt med Haveglæder.

Med venlig hilsen
Nordisk Film TV & Danske Havecentre/Danske Planteskoler.