fbpx
Æblets Dag 2016 plakat
Efteraar Artikel

Hele efteråret byder på dejlige kager og retter, hvor æbler indgår. Når du planter æbletræer i din have, har du hurtigt et fint resultat, for æbletræer bærer frugt i en meget tidlig alder.

De nemmeste frugter i haven

Æbler er helt klart førstevalget til frugt i haven, og det er der flere grunde til. Først og fremmest elsker vi den søde/syrlige smag fra friskplukkede æbler, og så kan æblerne anvendes på så mange forskellige måder. Nemt er det også at dyrke æbletræer, for de skal kun gødes om foråret, holdes med vand de første år, hvis det er for tørt, og så varer det flere år, før de unge træer har brug for beskæring.

Æblets Dag

Som noget helt nyt, sætter vi fokus på æbler d. 9. oktober. I mange af landets havecentre vil du kunne se og høre om de mange forskellige æblesorter de har i sortimentet. På Æblets Dag kan du få nyttigt materiale om æbler – også om hvordan du planter og plejer samt et par aktuelle opskrifter.

2016 aeblets dag plakat stor

Af Marianne Bachmann Andersen