fbpx
haveglaeder tidlig foraar20
Forår Artikel

2015 er startet med saft og kraft fra havens mange planter. Vinteren har været skånsom og forårets kalden har længe lydt. Vi nyder de mange forårsbebudere i nabokvarterets haver, men hvordan kan vi selv bidrage til forårsfesten?

Læs i årets første nummer af Haveglæder om alle de skønne forårsblomster på både stauder, buske og træer. Få masser af tips og gode råd om havemøbler, forårsrengøring i drivhus og have samt en opskrift på at genetablere en grøn tæt plæne! Vidste du, at du sagtens kan nå at høste salat og radiser i bunden af dit drivhus inden tomatplanterne skal plantes ud? Læs meget mere om de mange tips, der gør din have langt mere udbytterig.

Ude i dit havecenter kan du her til påske hente det nye havemagasin, Haveglæder tidligt forår 2015, ganske gratis. Har du allerede downloadet vores app på din mobil, kan du nemt se, hvor det nærmeste ligger. Ellers finder du en liste her…

Rigtig god fornøjelse!

Indhold:

Forårets blomster
Påskeklokker er ikke kun for havenørder
Forårets skovhave
Det gule forår / Det rosa forår

Kom godt fra start
Sådan slipper du af med skvalderkål
Havemøblerne, haveredskaber og drivhus
Forårskur til græsplænen

De allerførste måltider fra egen have
Tyvstart dit drivhus
Så selv

haveglaeder tidlig foraar01

haveglaeder tidlig foraar02