fbpx
julegave
vinter Artikel

Er du helt på herrens mark, når du skal finde en gave til din familie og venner, så er løsningen måske at finde i dit havecenter. Det er nemlig langt fra kun hækplanter, som du her kan købe.

Gartnerne er altid behjælpelige med at finde mulige løsninger, når det gælder alle former for udstyr til haven. Fuglehuse, vandingsløsninger, dekorationsfigurer, græsfrø, havebøger, haveredskaber, handsker, sakse, krukker og meget, meget mere. Du kan også glæde nogen med et gavekort til dit eller modtagerens havecenter, for mange butikker indløser nemlig gavekort, der også er købt i andre butikker.

Når du alligevel er kommet i dit havecenter, så brug lidt tid på at komme i julestemning med duften af gran, cypres og fyr som afklip, små dekorative juletræer til sammenplantninger og en masse grene med røde bær. Bliv inspireret af de sammenplantninger, som binderipersonalet har sat sammen og tag lidt med hjem og lav din helt egen version.


Af Marianne Bachmann Andersen