fbpx

Hvem skal vinde?

Vi har brug for din hjælp!

Side 1

Vær med til at finde vinderne i nyt TV 2-program på Egeskov Slot


TV 2 er i gang med et helt nyt haveprogram på Egeskov Slot på Sydfyn. Som en af de første kan du komme med i haverne og kigge – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Udsendelserne vil først blive vist i 2018.

Siden midt i maj måned har fire par nemlig været i fuld sving ved Egeskov Slot med at forvandle et stykke helt bar jord til fire frodige haver. Hvert par har fra start haft deres egen helt specielle plan for, hvordan deres have skulle se ud, og det er der nu kommet fire meget forskellige og meget flotte haver ud af.

Den 9. september står haverne endelig færdig og derfor slår vi havelågerne op til bedømmelse. Men vi har brug for din hjælp. Du kan være med til at bestemme, hvilket par der skal vinde og belønnes med en præmie på 200.000 kr.

Du får mulighed for at se alle fire haver og hilse på de fire par, der med egne ord vil uddybe deres vision for haven. Efter rundvisning i alle haverne skal du afgive din stemme. Alle stemmer tælles sammen og lægges sammen med programmets Have-eksperter og derved kan vi kåre en vinder.

Egeskov Slot giver fri adgang til dig og en ledsager, så du kan benytte lejligheden til også at gå på opdagelse i slotshaverne og museerne.

For at deltage skal du klikke på følgende link og udfylde et par få kontaktoplysninger.

Tilmeld dig her: http://have.wufoo.com/forms/zika2ua095qla2/

Din tilmelding er bindende – da vi er afhængig af din deltagelse for at finde en vinder.

Praktiske oplysninger:
Dato: Lørdag den 9. september 2017

Mødetid kl. 12.00
Mødested: Den offtenlige parkeringsplads ved Egeskov – der vil være tydelige skilte
Optagetid: 12.30-14.00
Vi filmer, når du går rundt og beundrer haverne og vi udvælger nogle til et kort interview om, hvilken have I kan lide, og hvad der har imponeret.
Alder: Du skal være fyldt 18 år for at stemme.

Hvis du bliver forhindret eller har opklarende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på haveprogram@nordiskfilmtv.com

Vi glæder os til at se dig!

p.s. Danske Havecentre og Danske Planteskoler belønner din indsats med en dejlig grøn goodiebag fyldt med Haveglæder.

Med venlig hilsen
Nordisk Film TV & Danske Havecentre/Danske Planteskoler.

Konkurrence med flotte præmier til Havens Dag

HD konkurrence

Havens Dag er en kampagne, som de danske havecentre hvert år gennemfører den anden søndag/weekend i september. Det har de gjort i 25 år, og da det er så hyggelig en dag, fortsætter de måske de næste 25 år – især hvis du bakker op og kommer på besøg på dagen.


NORD, SYD, ØST eller VEST, hvor passer hvilke planter bedst?
Med årets tema sætter vi fokus på at plante under de rigtigste forhold, så der er fuld succes med planterne til din have. Din gartner står klar med masser af rådgivning og inspiration, når du har brug for at komme videre med din have.

I år er der igen mulighed for at deltage i en landsdækkende konkurrence, og hvem vil ikke gerne vinde det flotte Juliana Premium 8,8 drivhus, en af de fem OneLeg haveskamler med skridsikring og sædebetræk eller et af de fem Flora Danica værker, som udloddes til Havens Dag og trækkes d. 10. oktober?

DET SKAL DU GØRE
For at være med i konkurrencen, skal du selv møde op i det havecenter/planteskole, som er med i kampagnen. Listen kan du se på www.havensdag.dk når du på forsiden scroller ned.
I havecentret ligger konkurrencesedlerne klar, og så skal du selvfølgelig gætte rigtigt, udfylde og aflevere kuponen.

Vel mødt!