fbpx

Plant et spiseligt hegn

 

Paradisæble - spiseligt hegn
Lige nu modner de mange paradisæbler

Nyttehave

 

Haven skal være til nytte for både mennesker og dyr. Planternes nytteværdi dækker ofte over det behov, de skal dække. Skal planterne skærme for naboen? Skal planterne kranse grunden ind eller skal planterne levere blomsterbuketter?

 

Spiseligt hegn
 

Lige nu kan man føle sig som lidt af en viking, når man går tur og spiser løs af de vilde brombær, mirabellerne og de bedske slåen. Hyldebærrene modner og ved stranden kan du være heldig at finde havtorn.

I det helt nye nummer af Haveglæder, viser vi hvordan du relativt let kan plante et spiseligt hegn, hvor planterne er til at styre, men hvor du kan fornøje dig af at kunne spise frugterne på planterne.

Vi forslår disse planter:

  • Paradisæble
  • Hyld
  • Havtorn
  • Hassel
  • Surbær
  • Hybenroser
  • Japansk kvæde
  • Kirsebærkornel

Vil du se hele magasinet Haveglæder Efterår 2021, så kan du hente et gratis eksemplar i dit havecenter. Du kan også se bladet i en elektronisk form via dette link.