fbpx
skaermliljer
Efterår Artikel

Det er måske nogen tid siden du sidst har haft gødningsposen fremme, men nu skal du til det igen.

Buskbom, der gennem hele foråret og sommeren har udviklet ny vækst, som du måske tilmed har trimmet med hæksaksen, kræver gødning netop nu.

Vælg buksbomgødning fremfor den almindelige havegødning, for buksbom har brug for ekstra meget jern og mangan, og det er der taget højde for her. Har du buksbom i krukker, vil gødningstilførslen sikre flotte mørkegrønne planter vinteren igennem.

De smukke afrikanske skærmliljer, der netop har blomstret flot og længe, skal gødes. Modsat mange andre planter, skal skærmliljerne nemlig IKKE gødes om foråret, men gødskningen netop nu er essentiel, når det drejer sig om at sikre næste års blomsterrigdom. Anvend gerne en naturgødning til skærmliljer.


Af Marianne Bachmann Andersen