fbpx

Nu er der også hjælp at hente for både det garvede havefolk og nybegynderne!

På dette site sørger fagfolk fra have- og plantebranchen hver uge for, at der gives gode råd om arbejdet i haven lige nu.

Der er også mulighed for at gå i dybden med emner, som har speciel interesse, og her suppleres mange af de let tilgængelige artikler med videoklip, hvor fagfolkene viser og fortæller, hvordan tingene skal gøres – fra plantning og beskæring til anlæg af hækken, græsplænen, køkkenhaven og drivhuset eller tilplantning af krukker og pasning af havens træer og buske.

Foruden artiklerne om de sæsonaktuelle muligheder, er der direkte adgang til en plantedatabase med nyttige oplysninger som billeder og beskrivelser om et hav af danske haveplanter – oplysninger om bl.a. placering, vanding, gødning og overvintring.

Følg os året rundt

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor du kan læse om aktuelle gøremål og tips til din have. Tilmeld dig her

Det er brancheorganisationen Danske Havecentre, der står bag Haveglaeder.dk.