Beskyttelse af personlige oplysninger

Dette website er ejet af:

Danske Havecentre

Hvidkærvej 29

5250 Odense SV

Tlf.: 66 17 44 89

Mail: pb@danskehavecentre.dk

Vi vil altid behandle dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforeningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

> Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

> Kundeservice med support ved henvendelser

 

Kategorier af personoplysninger:

> Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger: Alm. personoplysninger, f.eks. navn, mail og brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

> Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbrevet eller via tilmelding af nyhedsbreve andre steder på nettet, f.eks. Facebook.

> Direkte fra dig via konkurrencesedler fra et havecenter

> Vores databehandler er MailChimp

 

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med oplysninger på grund af:

> Min legitime interesse i at markedsføre Haveglæder

 

Modtagere:

Vi har indgået databehandleraftale med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger.

> Mailchimp, som håndtere mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

 

Opbevaring:

Vi opbevare dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

> I forbindelse med nyhedsbreve. Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med en rettig forpligtelse.

> Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Danske Havecentre

Hvidkærvej 29

5250 Odense SV

Tlf.: 66 17 44 89

Mail: pb@danskehavecentre.dk

 

Hvis der er fejl i de oplysninger, som vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysninger i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på overnævnte mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til overnævnte mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Danske Havecentres behandling af dine personoplysninger, kan dette ske på følgende adresse:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København

Tlf.: 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk

 

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold. Vi deler ikke oplysninger om dit brug af websitet med andre partnere.

Du samtykker vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Ønsker du dem slettet kan du læse mere om hvordan via vores cookie politik.