Opskrift på dejlig jordbærroulade

Det er et godt jordbær-år, så der vil være friske jordbær resten af måneden

Denne opskrift er nem at gå til og hurtig at lave:3 store æg
1 dl sukker
Vanilje fra ½ stang
½ dl vand
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Et drys salt

Tænd ovnen på 185 grader varmluft og fold et bagepapir med clips i hjørnerne – målet er ca. 40×25 cm. Pisk en æggesnaps af æg og sukker, tilsæt vaniljen og mel blandet med bagepulver og salt. Dejen hældes i bagepapirformen og bages i 15 min til den er gylden.
Den nybagte roulade, der stadig er varm, lægges på hovedet på bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapirsformen af. Lad sukkerbrødsdejen køle af.

Fyld:
500 g jordbær
1 – 2 spsk. sukker
2,5 dl piskefløde

Find 8 pæne bær til pynt. Resten af bærrene skiveres og drysses med lidt sukker. Pisk fløden til skum. Fordel de skivede jordbær på rouladen og fordel ¾ af flødeskummet inden rouladen rulles sammen fra den korte ende. Inden servering toppes rouladen med flødeskum og pyntes med jordbær.